Licencia Creative Commons

lunes, 29 de marzo de 2010

Semana Santa






Sense descans, després de Falles arriba la Semana Santa. I ací están els capurrullos que toquen el tambor o el tabalet en les procesons de la ciutat, en Alzira en particular tenim una tradició un tant extranya i es que en la processó d´aquest divendres Sant els cofrades reparteixen caramels, es curiós veure-ho.
En primer lloc el cofrade amb vesta roja i blava va ser un exemple per a veure com feia aquestos fermalls. I en segon lloc els capurrullos amb tabalet i vesta blava amb botons, cordó i l´insignia de la creu en roig, corresponen a la cofradia del Sant Expoli i Verge del Perdó d´Alzira.
Com podeu veure poden ser amb la vestimenta que vullgau, amb tambor, tabalet, ciri,bastó, capa, insignia,... tots aquells detalls, a ser posible, que corresponguen a la cofradia.
Aquestos fermalls es realitzen per encàrrec.
__________________________________________________________________________________

Sin descanso, tras las Fallas llega la Semana Santa. Y aquí están los capurrullos que tocan el tambor en las procesiones de la ciudad, en Alcira en particular tenemos una tradición un tanto extraña, y es que en la procesión de este viernes Santo los cofrades reparten caramelos, es curioso verlo.
En primer lugar el cofrade con vesta roja y azul fue un ejemplo para ver cómo hacía estos broches. Y en segundo lugar los capurrullos con tambor y vesta azul con botones, cordón y la insignia de la cruz en rojo, corresponden a la cofradía del Santo Expolio y Virgen del Perdón de Alcira. Cómo podéis ver pueden ser con la vestimenta que queráis, con tambor, cirio,bastón, capa, insignia,... todos aquellos detalles, a ser posible, que correspondan a la cofradía.
Estos broches se realizan de encargo.

1 comentario:

Marieta dijo...

Hola!
Quins brotxes més originals! Eres d'Alzira? Jo vaig viure allí fins els 5 anys!