Licencia Creative Commons

lunes, 13 de septiembre de 2010

Kirby


Aquest és un nou penjador per al mòbil fet de goma eva rosa i pintat a mà, sobre una base rodona de drap suau que serveix per a netejar la pantalla del mòbil. A més li he afegit un cascabell per a poder trobar el mòbil més fàcilment o almenys que faça un lleuger sorollet i així poder saber que està per ahí, jeje!
Com podeu veure es tracta de Kirby, un dels famosos personatges dels videojocs de nintendo. Com que la base havia de ser redona vaig pensar que aquest personatge tan redonet i graciós podría quedar molt bé per a un penja mòbil (a més ja sabia qui anava a ser el seu destinatari XD).
Espere que us agrade com ha quedat perquè prompte començaré una nova serie de penja mòbils inspirats en el món de nintendo.
_______________________________________________________________________

Este es un nuevo colgador para el móvil hecho de goma eva rosa y pintado a mano, sobre una base redonda de trapo suave que sirve para limpiar la pantalla del móvil.Además le he añadido un cascabel para poder encontrar el móvil más fácilmente o al menos que haga un ligero ruido y sepas que está por ahí, jeje!
Cómo podéis ver se trata de Kirby, uno de los famosos personajes de los videojuegos de nintendo. Como la base tenía que ser redonda pensé que este personaje tan redondito y gracioso podría quedar muy bien para un cuelga móvil (además ya sabía quién iba a ser su destinatario XD).
Espero que os guste cómo ha quedado porqué pronto empezaré una nueva serie de cuelga móviles inspirados en el mundo de nintendo.

1 comentario:

Marieta dijo...

M'encanta! T'ha quedat genial, és molt graciós!